úterý 12. července 2011

Zvrhle zamilované povídky...

Tato série povídek, které budu teď několik dní ráno publikovat, vznikla pro jednu zajímavou osobu. Možná až tak zajímavou, že jsem ji neustál, jelikož sám jsem velmi nudný patron.

Pro ty, co mě budou soudit, ano, jsem pošahaný, ale kdo není?

Povídky jsou z naprosté většiny bez háčků a čárek. Je to proto, že jsem je oné osobě posílal po sms. Shodou okolností vždy ráno, tak aby si při pití kávy a ranní cigaretě sem tam mohla počíst o sobě a mých fantaziích.

Hraběnka


Party je u konce, zhasinas svicky a s lahvi cerveneho vinka v ruce se odebiras do svych komnat. Dnes ti hral v sale sam Mozart svuj cerstvy opus Don Giovanni. Mas velmi dobrou naladu. Dokonce jsi dala jednomu ctiteli naznak kotnicku. Byl to nekdo novy, nekdo, koho jsi jeste na svem panstvi nevidela. Ty, zamecka pani, bohata obchodnice, muzes mit kazdeho muze v panstvi. Ale ne, ty chces jen toho jednoho, ktery ma tak pronikave oci, jemne, ale silne ruce. Doufas ze prijde i priste, za dva tydny bude bal a vezmes si na sebe ty krasne cervene saty. Nad tou predstavou se usmivas, predstavujes si obliceje dvornich dam, ktere budou mit zase ty sve umirnene roby.

Pijes primo z lahve, sluzku uz jsi poslala do komnat pro sluzebnictvo. Preci jen si zaslouzis trochu klidu. Vino ti stoupa do hlavy. Dvere do dlouhe obrazove chodby neslysne oteviras. Ale tve kroky uz tak neslysne nejsou. Diky vinu doslapujes jiz velmi ztezka. Tatam je lehkost, s kterou jsi dnes tancila kolem hostu. Na konci chodby uz jsi jen kousek od sve komnaty. Zastavujes se a znovu zvedas dno lahve ke stropu. Posledni dousky vina polykas a lahev odkladas na okenni parapet. Sluzebnictvo to rano uklidi. Jdes ke sve komnate... Ze stinu zavesu u okna se oddelila postava, ve chvili, kdy lehce ztracis rovnovahu te chyta. Je to on, ten cizinec. Je silny, ma muzne rysy. A tak krasne voni. Nechavas ho drzet te a podpirat. Levou rukou otevira tvou loznici. Citis se krasne, nechces aby odesel a rikas mu to. Jen lehce pokyne, bere te do naruce a vchazi s tebou do pokoje, kde by zadny muz byt nemel. Jemne te poklada do postele. Touzis mit ty ohromne saty svlecene, rano jsi se koupala, takze ani nepotrebujes tolik parfemu. On zavira dvere a jde k tobe. Jemne te otaci a rozvazuje saty, pote korzet. Pomaha ti ze sukni. Tvoje dlouhe spodni pradlo podporuje fantazii. Jsi tak krasna, tak krehka. Pomaha ti ze spodniho pradla. Jiz jsi pred nim naha a on je porad obleceny podle protokolu. Na vterinku se zastydis, ale pak to hazes za hlavu a hladove ho polibis na rty. Tvuj polibek opetuje. Je to tak krasne. Konecne po dlouhe dobe citit neci pritomnost. Sundavas mu kabatec a trhas kosili. Nevadi mu to, odpovida polibky a jeho ruce jsou vsude. Laska tvuj klin rukou a druhou ti hladi vlasy. Jsi vzrusena a moc ho chces. A on chce tebe. Ale ne jako milenci, chce te... Ale jako veceri. Zakusuje se ti do krcni tepny. Nenecha utect ani kapku, vsechna krev mu mizi v ustech. Ty, posilnena vinem a jeho kouzlem omamena se nebranis. Je to tak opojne, tak krasne. Jsi v extazi.

Rano lezis naha v posteli pod perinou. Je krasny zacatek dne a slunce te simra na nose. Jsi bledsi nez jindy. Jsi krasna. Tvou bledost narusuji jen dva propichy na krku, cervena krev je tam jiz zaschla. Slunce ti sviti na tvuj jemny oblicej a zahriva tvou tvar. Je to posledni dotek tepla. Jiz nejsi mezi zivymi, vecer se pripojis k detem noci. Pokojska te dnes jiz nevzbudi, neda ti snidani. Ac mrtva, nedojdes jiz klidu, neznamy krasavec si te dnes vyzvedne a budete spolu bloudit noci a rozsevat strach, uzkost...

Žádné komentáře:

Okomentovat