pondělí 25. července 2011

povídka

Dobrý večer všem, kterým nevadí ne moc dobře propracovaná próza.

Nebudu zdržovat. Zde je další povídka

Vyčištění vztahů

Po celodennim nicnedelani vstavas na svou schuzku. Z postele jsi vyklouzla jen v kratke satenove kosilce. Tvoje dlouhe nohy osvetluje zapad slunce. Jdes do koupelny. Kosilku si lehce pres hlavu sundavas a nechavas sklouznout na zem. Schuzka se blizi, ale to neznamena, ze zanedbas peci o sve krasne, stihle telo. Voda dopada na tvou snedou kuzi a laska te svymi kapkami. Muzi by umirali, aby se te smeli dotknout. Sampon ti peni ve vlasech a horka voda kolem tebe tvori prizracny opar.
Beres do ruky holici strojek a ziletka se zakousne do tvych krasnych nohou. Spis jen tak ze zvyku si oholis lehkymi pohyby nohy. Stejne je mas porad hladke.
Jeste v koupelne si vysusis vlasy fenem, pote si delas slusivy drdol, dlouhou osusku nechas hladit tve krivky a naha opoustis tu komnatu cistoty.
Nohavickove kalhotky ti sednou na zadecek jako ulite, krajkove puncochy jsi lehce natahla a podprsenka ukryla bezpecne tve prednosti. Bila halenka obepina presne tve boky a nenechava zadny prostor pro fantazii. Kozena sukne po kolena je sexy, ale zaroven umirnena. Moc ti to slusi, partner bude mit velkou radost. Cerne kozacky na podpatku dotvareji dokonaly obraz. Cerna kozena kabelka, celkem tezka, ti uz lezi na stole. Beres si klicky od vozu a s klapnutim dveri z predsine miris k vytahu. Cestou potkavas starsi par, ktery se vraci z venceni sveho psika. Slusne zdravis, jsi preci jen dobre vychovana. Z kabelky vyndavas sve dioptricke bryle, jsou cerne, moderni, masivni.
Nastupujes do sveho roadsteru shelby cobra a s dunenim osmivalce vyjizdis z podzemnich garazi. Ihned jak se motor zahriva, tak nechavas rucicku otackomeru polibit cislici 6.
Mas trochu zpozdeni, vsak on si na tebe rad pocka. Poslouchas tu symfonii, kterou nechavas za sebou, ani radio jsi si nezapnula. Za chvilku bude osm hodin. Uz na tebe ceka. Vyjizdis z mesta a miris na jedno opustene mistecko, odpocivadlo, kde se s tvym milym potkas. Uz z dalky vidis, jak na tebe ceka, vyhlizi te, kouri. Jiz jedes o neco pomaleji. Sledujes okoli, zda jste opravdu sami. Zastavujes, nechavas motor bezet, brzdy chladnou. Po vystoupeni jdes primo k nemu. On ma na sobe slusivy oblek, je snedy, vysoky. Usmiva se. Vyndavas cigaretu, sahas do kabelky, nejspis pro zapalovac. Vyndavas vsak berettu s tlumicem a palis dve rany do hrudi toho vysokeho krasavce, treti rana je urcena pro jeho celo. Rozhlizis se, zda te nekdo videl. Je schovany za svym cernym rolsem, neni videt z cesty. Teprve ted si zapalujes cigaretu. Za chvilku tu bude i ona, jeho milenka. A ty si na ni rada pockas, v zasobniku jeste dost vcelicek pro tu devku je...

Žádné komentáře:

Okomentovat