pátek 30. prosince 2011

Silvestrovské ráno

Když začínám psát, je těsně před půlnocí 30.12.2011...
Tohle by se třeba mohlo stát hned ráno... Třeba ano...

První pořádný sníh ve městě. Za okny padá vločka za vločkou a světlo se dere skrz žaluzie. Tenké proužky dopadají na jeho nahé tělo, z polovic přikryté peřinou. Když může, spí nahý. Téměř vždy.
Ona se probudila dříve. Chvilku se jen tak převalovala a mazlila se se svou peřinou. Nechtělo se jí ještě vstát. Dívala se na jeho klidné, odpočívající tělo a rukou vklouzla pod jeho peřinu do míst, kde tušila jeho mužství. Ležel na zádech, takže jí to nedělalo sebemenší problém. Jeho pyj zareagoval téměř okamžitě. Jemně a šikovně ho mnula mezi svými prsty, až byl tvrdý, jak potřebovala. Vzrušilo jí to. Také si dělala dobře pod peřinou. Vzrušená a mokrá již téměř dosáhla orgasmu, ale to si nechá na později. Opatrně, aby ho nevzbudila, stáhla mu peřinu, rozkročila se a nasedla na něj. Vklouzl do ní a ona hned dosedla, téměř až na kořen. Začala se uspokojovat. Krásně, sobecky. Pohupovala se v bocích a on v ní poskakoval a skotačil s takovou samozřejmostí, že po chvilce přišel vrchol. Probudilo ho to, ale ještě chvilku nechal zavřené oči. Nad obličejem tušil nádherná ňadra své partnerky, ale pro tuto chvíli, která patřila jen jí, ještě nechal ruce volně položené.
Jednou jí to nikdy nestačí. Po chvilce odpočinku začala znovu. To už se neudržel a chytil jí za její krásné boky a začal pořádně přirážet. Jejich ústa se potkala a jazyky propletly. Vytrhla se mu a zakousla se do jeho ramene. Zuby drtily tkáň, kůže modrala pod náporem jejího chrupu a on nepolevoval. Přidal a šel do ní tvrději. Když se blížil její další vrchol, zakousla se mu do paže. Šťáva z ní tekla a její dech byl těžký, po zádech stékaly krůpěje potu.
Teď si užije on. Otočil si jí k sobě zády, lehla si na něj. Chvilku jí žaludem dráždil poštěváček a pysky, které připomínaly rozkvetlou růži. Pak na něj zatlačil prsty a nechal ho do ní vklouznout. Při přírazech naslinil prsty levé ruky a krouživě jí dráždil vše, na co ze své pozice dosáhl...
Vyvrcholili současně. Jednou rukou jí pořád hladil rozkrok, druhou pevně mačkal prso a ona mu obě ruce držela na svých místech. Stahy její nektarinky ho vybudily a napumpoval do ní vše, co v sobě tak dlouho držel.
Chvíli tak ještě leželi, odpočívali. Potom si lehla na svou postel a on jí šel prostě udělat snídani...

Žádné komentáře:

Okomentovat