pondělí 30. prosince 2013

Jak to taky mohlo vypadat..

Témeř rok stará povídka, tehdy bylo vše jinak..


Probudila se sama ve své posteli. Nespalo se jí dobře, neměla se ke komu přitulit a tak se ještě chvíli protahovala v posteli, než vstala.
V pokoji byla zima. Ne taková, aby zmrzla, ale nebylo jí úplně příjemné vylézt z pod vyhřáté peřiny do nového dne, když jí studila podlaha do chodidel a na holé nohy zavanul čestvý, chladivý vzduch. Nazula si pantofle a vyrazila z pokoje.
Sešla ze schodů do kuchyně. Dnes je tu sama. Uvařila černý čaj a sedla si ke stolu. Přemýšlela, co bude dnes dělat. Za okny se třpytila v ranním slunci sněhová peřina a den se zdál být příjemný.
Zvedla telefon k uchu, ale ten byl bez signálu. Rychle napsala zprávu a ta se naštěstí odeslala.
Teď nezbývá než čekat.
Za půl hodiny zakřupal sníh na příjezdové cestě. Konečně přijel. Utichlo mručení osmiválcového véčka a klaply zavírané dveře auta.
Vstoupil, krátce na sebe pohlédli, podal jí čerstvé pečivo a lehce posnídali.
V podstatě nemluvili. Jen se na sebe dívali a bylo jim spolu dobře. Po snídani si šla dát sprchu a on sklidil všechno nádobí, které zůstalo na stole.
Přišel do koupelny, nechal sklouznout všechno oblečení a vlezl si k ní. Hluboce a dlouho se milovali. Voda dopadala na jejich kůži a za chvilku už se milovali tak divoce, že kapky stékaly všude po zdech a podlaze.
Vypl vodu a odtáhl si jí do ložnice. I když byli oba mokří, bylo jim to jedno. Vyrážela mu stále vstříc a jejich vlhká těla o sebe pleskala s přesnou pravidelností.
Bylo to krásné a živočišné. Ona dosáhla několika vyvrcholení a on nakonec do ní vpustil všechno své semeno. Pořád nemluvili. Položila mu hlavu na prsa a on jí hladil její krásná záda.
Po nějaké době se oba zvedli, osušili se a oblékli. Rozloučili se polibkem na tvář a on odjel.
Když zmizel cadillac za rohem, přijel její přítel na snídani…

Žádné komentáře:

Okomentovat